Ako požiadať o presun štartového

V prípade, že sa nemôžete zúčastniť niektorých pretekov, pozorne si preštudujte propozície v ktorých nájdete informácie o tom, do kedy môžete požiadať o presun štartovného na iného pretekára alebo na iné preteky. Registračný systém vám jednoducho umožní taktiež oznámiť vašu neúčasť a zrušiť prihlášku.

Potvrdenie o prihláške

Po každej vašej registrácii vám bol doručený e-mail s odkazom na prihlášku. Cez tento e-mail si môžete skontrolovať stav vašej prihlášky, po potvrdení a pridelení štartovného čísla stiahnúť súhlas dotknutej osoby a taktiež tam nájdete niekoľko možností na presun štartovného poplatku na iného pretekára.

Potvrdenie o prihláške

V ktorom koľvek e-maile, ktorý vám bol doručený v súvislosti s vašou prihláškou kliknite na odkaz v správe a na stránke s informáciou o vašej prihláške vyhľadajte časť Presun štartového a riaďte sa pokynmi zobrazenými na stránke. 

Zrušenie prihlášky

V ktorom koľvek e-maile, ktorý vám bol doručený v súvislosti s vašou prihláškou kliknite na odkaz v správe a na stránke s informáciou o vašej prihláške vyhľadajte časť Zrušenie prihlášky

Zdieľajte článok

Prevádzkovateľ

Originals, s.r.o.
Karpatská 3256/15
058 01 Poprad
info@pretekaj.sk
IČO: 46852867
DIČ: 2023614208
IČ DPH: SK2023614208
zapísaná v Obchodnom registri vedenom okresným súdom súdom Prešov, oddiel Sro, vložka č., 26798/P (ďalej len "Spoločnosť").

Sme na sociálnych sieťach

facebook.com/pretekaj